Huiskamershake

Wat een shake toch doet. Dankbaarheid. Mijn hart maakt een sprongetje na afloop. Zulke lieve en wijze mensen in mijn ‘huiskamershake’. Bio-energetische meditatie, Ratu Bagus. Mijn hele lijf schudt, steeds meer vanuit overgave en met horten en stoten spontaan. Steeds meer focus, tegelijk loslaten en de energie toelaten. Het is een soort spel of dans tussen die termen. Het werkt helend en in een groep is de energie anders- beter vaak, kan je meer- al is het hard werken soms. Mijn mind is heel soms even weg, fracties, heerlijk. De mind komt wel steeds weer terug zo van: ‘het is wel genoeg zo, ik moet nog dit en dit, of wat een rare bewegingen’ en dan blokt iets, of zijn die horten en stoten nu juist de spontane golven van schokkende loslaat bewegingen? Whatever, het is zoals het is. Af en toe voel ik de ‘electric’ (term van Ratu Bagus) door mijn lichaam gaan, vanuit de benen omhoog, een tinteling van vuursteentjes. Dan tril ik supersnel en dat voelt super. Ik groei door te luisteren, voelen en soms een tandje bij te zetten of af te remmen. Het wordt wel duidelijker. Mijn lijf spreekt.

Daarna stilte, kort. Integratie, liggen& zitten, fijn. Een heerlijke theepauze hebben we samen, waarin we onze shake delen maar ook allerhande dingen. Ik geef niet zoveel woorden aan mijn ervaring van dat moment, aangezien ik soms leeg ben, het niet weet te beschrijven of dat het gewoon wel lekker ging of juist niet. Of het daarbij wil laten, geen afscheid wil nemen van het gevoel door er woorden en externe energie aan te ketenen. Vanavond was dat ook zo, maar verderop in de theekrans raak ik enthousiast, ga ik praten en voel ik de warmte in mijn buik stromen, FIRE! Heerlijk, maar ook prima om af te sluiten, want ik raak hyper en ik ben overvoerd. Overvoerd van leven, overvloed, wilde plannen, warmte. De laatste dames zwaai ik vrolijk uit. En het gevoel en de energie laat ik nu na de douche lekker nog even stromen, zonder woorden.. Afdraaien.

Om swastiastu.
http://www.ratubagus.com

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Spirituality, Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s