shake retreat BK

Stilte
Het lawaai in mijn wezen
Is tevens gelaten
Mentale honger, verduistering, vertaald
In een fysieke bodemloze put

De lente laat het afweten
Een nieuwe ijstijd
Van volgevretenheid

Geluidloos
Voltrekt het rusteloze leven zich
En door afleiding
Staat er iets
Noem het niets

Op reis, een Pasen
Met actieve meditatie
Allen verdwaasden
Met goede moed
Ratu, Wendy, waar ben je?

Niet weten
Is een groot goed

Deze tekst schreef ik op 28 maart, voor vertrek naar mijn shake-retreat in Bad Karlshafen (BK/29 maart-1 april). Ik voelde me wat afgestompt, moe, gestrest, onbewust. Wat heeft het voor een zin?
Maar de retreat was geweldig, ik dook in het ritme van 3x per dag 1u 45 min shaken en dat ging alsof ik het herkende. Ik had het al eens ervaren, Bari okt. 2012, echter, ik dacht niet dat ik de draad zo weer op zou pakken. Ik shakte thuis wel en in een groep maar voelde de verbinding niet meer zo.  En met een vriendin (en nog een vrouw) de kamer delen was wat druk, je praat en deelt toch en het was ook erg leuk, ouwehoeren, lachen. Een andere ervaring dus.  Mijn spijsvertering sloeg wat lam, net zoals in Bari (en andere reizen), ik kon nauwelijks naar het toilet. Dat komt ook door de andere omgeving, de indrukken, het in een groep eten en eten wanneer ik soms niet echt trek heb, maar het wel doe en dan niet altijd het juiste kies. Het gaat trager blijkbaar, ook het ‘verteren’ van de indrukken. De pijnen in mijn borstbeen verdwenen, maar voelde mijn nek en schouders behoorlijk. Al is dat ook opgelost, spierolie doet wonderen.. (Nu is het soms een zeurende plek op mijn voet, maar met shaken gaat het wel goed). ‘sNachts was het een twilight zone, half waak, half slaap: het proces gaat door..Desondanks scherpte, energie, weer stroming en flow. Cadeautjes in verbinding met mezelf en anderen. Ik was vrolijker en ik kon regelmatig (tijdens de shakes) spelen met de energie. Magic. Eenmaal thuis, een paar dagen nog dat ritme, de flow, maar ook een moment dat ik me erg leeg/ op voelde; het zakt, weer terug naar de dagelijke realiteit, de sigaartjes en het snacken en snaaien. Al kook ik ook lekker. Ik shake nu een half uur intensief, vandaag twee keer. En voel meer aarding, stevig op de benen, stroming in mijn hart.

Gisteren had ik een wandeling met een leuke vrouw die ik ken van de spirituele wandelingen. Leuk, we hebben veel uitgewisseld en wel wat in common. Zo zag ik bij haar de Opgestegen Meesters kaarten staan, die heb ik ook sinds kort (en trok ze al tijden online). Ook zij heeft een mood (of vision)board en bij haar gaat het nu snel; dat wat je denkt, manifesteert zich nu meteen… Wow! Mijn hart tintelde en stroomde over van warmte, inspiratie toen ik naar huis ging! Oppassen dus met die gedachten.. Dat weet ik, ik affirmeer dan ook veel en tijdens het retreat ben je daar bewuster mee bezig. Al zijn er vast een hoop onbewuste gedachten en blinde vlekken.
Ze doet ook wel eea met de Maya astrologie. Ik wist mijn teken (Rode Slang, toon 4) maar het was wel fijn om even weer terug te lezen. Ik schijn nogal lichaamsgericht te zijn, magische vermogens, tantra, een bouwer, boodschapper. Sommige zaken zijn nog in ontwikkeling. Maar de schaduw, het hebben van schijnwaarheden/ ideeën, klopt wel.. Ik was zo ‘vol’ van alles, dat ik nogal hyper was vandaag. Op tijd op en ‘moest’ van alles, was zo wat de hele dag op pad… Chaotisch ergens. Thuis vooral. De dag was te kort en ik ben nu moe.

Terug naar BK. Ik heb geen dromen, of visioenen, ik ervaar geen vorige levens, maar ik voel meer mijn lichaam, leer het (nog) beter kennen, mag er op vertrouwen. I AM. Ik kan steeds sneller en gemakkelijker shaken. Woorden zijn meer magic, dringen dieper door, geven respons. Klanken raken. Al kan ik me veel BK shakemuziek als ik het terughoor niet meer herinneren, er is dus wel een zekere mate van trance (?)  I AM.
Vanuit onrust heb ik nu een snaaibui. Over precies een week is er de eerste shakemiddag in Enschede, ik heb al wat aan voorbereiding gedaan en ik heb de intentie neergezet dat er 20 mensen of meer meeshaken. Goed, morgen is echt vanuit mijn hart, niets moet, ik neem een rustdag met een gefocuste shake…

Om Swastiastu Ratu Bagus.
BK nagenieten

 

 

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Adventures en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s