De dag…

Het is de dag dat…
-Ik heel snel het kleine beetje ontspanning dat ik had gekweekt, verloor na een prettige vakantie.
-Een dag die vroeg begon met een korte meditatie en wat zonnegroeten. Het heeft niet mogen baten.
-De dag dat ik besloot niet meer naar Wolky schoenen of laarsjes te moeten willen kijken; ze zijn het gewoon altijd net niet en ik ben gewoon niet oud(bollig).
-Het is een dag dat ik koos voor kwaliteit ipv kwantiteit, althans deels.. Ik schonk mezelf een geweldige roestrode jurk van een goed merk in de opruiming. Mijn lijf zei op dat moment: ja! De kwantiteit ligt ‘m in de hoeveelheid suiker en hoeveel ik bewust(e)-loos op deze dag heb gedaan.
-De dag dat ik aan het einde van de middag vluchtte naar een Mariakapel na mijn eerste werkdag in een nieuw project.
-Een dag dat ik dankbaar ben dat ik, nu het nog kon, even deze korte ‘escape’ kon inzetten….
En dat ik me daarbij enige tijd schuldig voelde, dat ik beter thuis had kunnen wachten bij mijn mailbox.
-Het is zo’n dag dat ik te moe en hyper ben om ontspanning, mijn lijf te voelen.
-De dag dat ik mijn grasgroene Blutgeschwester rok heb verkocht via Marktplaats en op de post heb gedaan, waarbij ik wens dat degene er heel veel plezier van heeft. Want ik droeg ‘m niet meer, sterker nog: ik heb ‘m 2x aangehad.
-Een dag dat ik kort genoot van Maria en alle bloemen en het licht om haar heen. Zelfs me een moment kalm leek te voelen. En ik aldaar mijn tweede kaarsje aan een man gaf die geen kaarsjes meegenomen had.
– De dag dat ik besefte dat mijn tas nog steeds een grote chaos is. Tijdens de vakantie niet opgeschoond.
-Een dag dat ik belaagd werd door verkoopsters in de winkel, die alles uit de rekken haalden wat me zou kunnen passen. Hoe lief ook bedoeld: ze snapten mijn stijl niet.
-Een dag dat ik enkele minuten bij Egheria op de leylijnen en de uitkijk stond, en blikte op wijdsheid, verre wolken, een waterige zon die straks zou ondergaan en de windmolens in Duitsland.
-De dag dat ik een inzicht kreeg: als ik faal, dan faal ik. Dan leer ik tenminste wat ik niet (meer) wil/ kan. Nu nog in mijn systeem planten die hap.
-Een dag dat ik twijfel of ik ‘savonds nog een reeks nieuwe energykoekjes zal bakken of niet.
-De dag dat ik weet dat ik hoogstwaarschijnlijk voor 21.30 onder wol verdwijn en daarmee ook verdwijn in de verhalen van Frances Mayer over haar huis in Toscane; poëzie, kunst, cultuur, eten en belevenissen uit heel Italië.
-Een dag dat ik de ideeën voor morgen al in mijn hoofd heb: ik wil verder gaan met ordenen in mijn huis (en in mijn hoofd). Ja, na werktijd. Als er nog energie over is.

tankenberg 6-1-14 005
tankenberg 6-1-14 007
tankenberg 6-1-14 003

Advertenties

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I love writing, sharing and creating. On 'Twicedoubleyou' I write small stories and poetry about life, spirit and things that keep my head and soul alive or that is reflecting, touching my inner world. On my page 'Kekke Koekjes' you can read about my home made sugarfree cookies and order them. And on 'Twicedoubleyou Travels' you read all about my adventures whilst traveling. There is a translation bar on the blog. On 'Workshops' and 'Agenda' you will find information about my workshops in creative writing. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com/ twicedoubleyou@hotmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Adventures, Spirituality, Work. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s