Idolaat (kort verhaal)

saga norenTara, net veertig, had maar een idool en dat was Saga Norén. Die autistische, stoere, slimme rechercheur uit de Zweeds-Deense detectiveserie The Bridge. ‘Kon ik toch maar zo eerlijk en direct zijn als haar’, verzuchtte ze dikwijls.
In het kader van de goede voornemens besloot ze het typetje Saga toch maar eens in de praktijk uit te proberen. En zo geschiedde. In de rij bij de kassa stond een man van ongeveer zestig haar aan te staren en naar haar te glimlachen.
Tara keek de man aan en zette zich schrap: ‘Wat sta jij te kijken? Wil je soms seks?’
De man verschoot instant van kleur en stamelde: ‘Zeg! Welk een brutaliteit!’ en hij rende weg, struikelend over de boodschappen die uit zijn mandje waren gevallen.
Ok, dacht ze: het zal de doelgroep wel zijn. Ik kan dit beter bij een leeftijdsgenoot uitproberen.

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. http://Twicedoubleyou.wordpress.com is about my poetry, short stories, my David Bowie project and courses in creative writing Kekke Koekjes (http://www.koekjeskopen@wordpress.com) is about my cookies made of fruits, nuts and oats- refined sugarfree and dairy free, vegan. Check how to order. http://www.wenswoord.wordpress is about my services concerning text correction and editing and guiding students during their thesis. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Stories en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s