Bowie nieuws

Goed nieuws! Er hebben zich weer nieuwe deelnemers gemeld om kunst bij te dragen aan mijn Bowie-gedichtenbundel. Superblij ben ik, wat jullie doen ziet er veelbelovend uit, dus bij voorbaat dank jullie wel!
Dit zijn ze:

Robert Eman (Den Haag)                               www.roberteman.nl
Johannes Zomervijver (Enschede)               http://zomervijver.blogspot.com/
Tanja van Abbema (Harlingen)                    https://tanjavanabbema.exto.nl/

Met enkele kunstenaars heb ik contact over de voortgang van hun werk en sommigen zijn (bijna) klaar, al met al werkt dat ook heel inspirerend voor mij. Het is ook zo ontzettend leuk dat er heel gevarieerd beeldend werk van/ over Bowie wordt gemaakt. Van realistische tot abstracte kunst tot objecten en foto’s.

quote bowieWaar ik vanaf nu naar toe ga weet ik niet, maar ik beloof je dat het niet saai zal zijn…
Aldus Bowie himself:-)

Schrijfproces
Ik weet het wel, waar het heen gaat, zo ook Bowie… Hij wist heel goed wat hij deed, op enkele uitzonderingen na. Met mijn schrijfwerk gaat het best goed. Ik heb nieuwe gedichten geschreven, concepten en in die golfbewegingen, (zoals dat gaat) ben ik niet helemaal ontevreden. En sommige dagen weer wel. Maar dat is blijkbaar het schrijfproces dat ik dus nu ervaar. Dat was vooraf niet te voorzien: zo dacht ik in het begin dat zo’n bundel er zo even uit zou rollen.. Not! Daar ben je zelf altijd bij, zit je zelf tussen en hoe! Het veert mee met het leven van nu en toen en ooit. Maar het proces is interessant en zeker niet saai dus. En ze gaat er komen, die bundel. Ik heb er zin in. Eind juni ga ik op schrijfweek en dan ga ik starten met de revisie. Een schrijfcoach en dichter (Monica Boschman) gaat me daarbij wat helpen- een frisse blik op de zaak.

Eigen Beheer
De bundel wordt in eigen beheer uitgegeven. Ik heb een paar maanden geleden enkele uitgevers benaderd, maar zij vonden het niet bij hun genres passen of ik heb nog geen antwoord. Dat er hoogstwaarschijnlijk geen officiële uitgever aan te pas gaat komen is jammer voor hen, want de bundel gaat qua vormgeving, inhoud en uitstraling voor niets onderdoen. Ik ga voor kwaliteit. Het Boekengilde lijkt mij een geschikte partij hiervoor.
Ook wil ik zelf een poging gaan wagen om de eerste opzet van de vormgeving te gaan doen. Ik ga nog een online cursus InDesign volgen. Kijken in hoeverre me dat gaat lukken. Als het niets wordt, dan besteed ik dat helemaal uit.

Tot zover.
Mocht je nog mee willen doen en kunst willen bijdragen, leuk! Er zijn nog een paar plekjes… Zie voor meer info het stukje op mijn home page of een voorbeeld: Bowie in Heaven. In die post tref je ook een lijst met de andere deelnemende kunstenaars.

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I love writing, sharing and creating. On 'Twicedoubleyou' I write small stories and poetry about life, spirit and things that keep my head and soul alive or that is reflecting, touching my inner world. I'm also working on David Bowie poetry, words written on the basis of his songs, dedicated from my life, no translations. On my page 'Kekke Koekjes' you can read about my home made sugarfree cookies and order them. On 'Twicedoubleyou Travels' you read all about my adventures whilst traveling. There is a translation bar on the blog. On 'Workshops' and 'Agenda' you will find information about my workshops in creative writing. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in david bowie en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s