Bowie update & oproep poëzie

Er is weer Bowie nieuws…

Eind juni was ik op schrijfweek in Lochem, het was heel warm maar zo inspirerend! Ik heb super veel geleerd en gedaan. We hebben de Staringkoepel bezocht, veel schrijfopdrachten gedaan (ook heel inspirerend voor in mijn workshops/ cursus) en een aantal werken kritisch onder de loep gehouden, van mij en mijn collega-schrijvers. Leuk en intens om feedback te geven en te ontvangen. Toen werd het me duidelijk dat ik nog genoeg te doen heb, dat de schrijfsels compacter, beter kunnen.

Planning
De gedichtenbundel staat gepland om uitgegeven te worden eind 2019, maar aangezien er nog veel geschaafd gaat worden en herschreven, weet ik nog niet zeker of dat gehaald wordt. Haastige spoed is zelden goed… Ik werk gestaag door, maar laat de data een beetje los. In september volg ik nog een workshop over selfpublishing, dan weet ik mogelijk ook weer meer.

Nieuwe bijdragen
Er hebben zich nieuwe kunstenaars gemeld!
Myrthe Engeman       https://myrtheengeman.wordpress.com/
Erick Wessels              http://nl.gravatar.com/erickpardus
Angst-Stencils             alleen op Instagram (de muurschildering van Bowie in Hengelo)                                              nog niet zeker, dat hoor ik nog

Ook heb ik weer een paar Bowie kunstwerken binnengekregen, zo mooi! In augustus volgt hierover meer.

Oproep poëziekring
Naar aanleiding van de schrijfweek heb ik gemerkt dat ik meer behoefte heb aan uitwisseling over poëzie. Het elkaar feedback geven en een kritische blik durven werpen in een kleine setting. Op FB heb ik al een oproepje geplaatst. Mocht je interesse en ervaring hebben, neem dan contact op. Omgeving Enschede.

bowie collage WW like a rocket man

‘Bye, rocket man’ by Twicedoubleyou (paper and wallpaper, July 2019)

Creatieve uitspatting  Tja, met al die kunstwerken die me om de oren vliegen heb ik zelf ook maar eens wat uitgeprobeerd in een creatieve uitspatting, een oldskool collage.
Titel: Bye, rocket man. (Naar aanleiding van ‘Like a Rocket Man’ of ‘Is there life on Mars?) Of deze collage in de bundel wordt opgenomen weet ik nog niet. Het is ook lastig zoiets fatsoenlijk op de foto te krijgen. Het mag misschien nog bewerkt worden of wat aangepast.  Is iemand handig daarmee of heb je tips?

Ik wens iedereen een creatieve, ontspannen  zomer.

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in david bowie, poetry en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s