Testing, testing..

Testing, testing 1,2…
Ik ben bezig met het ontwikkelen van schrijfkaarten. Erg leuk. In mijn workshops en cursussen gebruik ik al schrijfkaarten als opwarmer of ingang voor een verhaal of gedicht. Maar ik had de wens om ze ook zelf te creëren en mensen daarmee een creatiever leven te gunnen of helderheid te geven.
test schrijfkaarten schrift

De tekst- en dichtregels zijn door mij gemaakt, soms afkomstig uit mijn gedichten, soms vanuit mijn gedachtespinsels.

Magische proef

Ik test de kaarten nu sinds een paar weken door bijna elke dag een kaart te trekken uit mijn proefdruk en te gaan schrijven. Het werkt magisch, al zeg ik het zelf! Het is alsof de dingen die ik schrijf en de kaart die ik trek precies dat is wat ik nodig heb. En dat de uitkomsten zijn ook verrassend: ik schrijf van me af, ik affirmeer en ik heb soms een ingang voor een gedicht. En, nog interessanter misschien: thoughts become things. Zo trok ik deze week: ‘Behapbaar maakt meer zin’. En prompt, die dag heb ik mijn boekenkast uitgesopt en helemaal opgeruimd. En ook meteen een paar zakken met boeken naar de kringloop gebracht. Daar waar ik tegen opzag, was in een middag gepiept. En alsof de kaart er zin in had en ik dus ook:-), heb ik vervolgens nog kleding ingebracht bij een verkooppunt. Mijn kledingkast is nog niet geordend, maar ik handelde behapbaar. Zo kan die ‘behapbaarheid’ ook op je zinnen en teksten toegepast worden, of op allerhande persoonlijke situaties natuurlijk. Hoeveel lagen je wilt aanspreken of zich aan je opdringen, is aan jou of zo je wilt: het universum.

Reserveren

Inmiddels ben ik bezig de templates in te vullen volgens de aanwijzingen van de drukker. Als dat goed is, dan worden de (44) kaarten in sets gedrukt. (Ik heb technisch gezien twee linkerhanden, dus ik laat het checken. Ook zo fijn en bijzonder: ik vraag om hulp en dan krijg ik dezelfde dag nog een veelvoud aan reacties en aanbiedingen van mensen die wel willen helpen. Maar goed, dat is een ander verhaal, voor een volgende keer misschien.)

Heb je interesse in de schrijfkaarten? Laat het me weten, dan reserveer ik een set voor jou.

 

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Adventures, Art, poetry, Stories, Workshops en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s