Zen

Daar ga je, ‘Zen’.. Ze is verkocht en gaat naar de UK, naar een logeerkamer/ yogakamer. Het is de eerste keer dat ik een schilderwerk verkoop! Whuaah! Ben blij (verrast) en er is ook een gevoel van afscheid nemen. Ze heeft met plezier in mijn huis gehangen en in de collectie (ahum) vertoeft.

zen totaal lijst

‘Zen’ by Twicedoubleyou 2017/ Acryl on canvas

Maar ja, dan praktisch, hoe verpak je zoiets goed? Geen enkele doos van thuis paste, zelfs die grootste niet. Zo groot is het schilderij toch niet? Zelf knutselen met een groot, stevig stuk karton werkt ook blijkbaar.

Gedaan: over het schilderij eerst een laag vloeipapier, plakbandjes aan de achterkant, dan bubbeltjesplastic, plakband. Dan een krant of twee. Dan weer breed plakband, veel plakband. Dan het karton plakken, lees: temmen tot iets, met… veel plakband en ductape. Tussendoor regelmatig het beginstukje van het brede bruine plakband verliezen en niet meer terugvinden. Mijn geduld, het kleine beetje dat ik heb in dit soort situaties, weigerde ergens nog tevoorschijn te willen komen. (Ik heb het gevraagd, hoor). Oh ja, en toen was het al meer dan warm. Daar ga je, ‘Zen’.

Ik zal je de verdere details besparen, maar al met al is het een kwestie van oorlog voeren met plakband & ductape en vrede sluiten met het resultaat en… gaat het erom wat er in zit:-)
Goede reis!

Verkoop (post)kaarten en schilderwerken (nieuwe volgen binnenkort): https://www.etsy.com/shop/Verzetjezinnen

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Art, Stories en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s