Train je schrijfspieren najaar 2020

Het programma creatief schrijven voor het najaar is klaar, voorlopig. Leuk! Spannend.
Als alles doorgaat ben ik wel even druk:-) Er is nog genoeg voor te bereiden.

Maar goed, als zelfstandige is het niet altijd even rendabel. Het is lastig, het zoeken naar banen en daarnaast je creatieve proces en klussen of verkoop. De onzekerheid, de zorgen die soms extreme vormen aannemen. Maar het lesgeven op deze manier vind ik leuk, dus ik wens dat alles vol raakt om zoveel mogelijk mensen te laten schrijven en de effecten ervan te laten ervaren. Want het kan helend werken, verhelderend, maar ook effectief in je zakelijk schrijven, blogs of andere schrijfsels. Een wat lossere pols kan helpen je in een flow (moeiteloosheid) te krijgen of vanuit jouw waarheid te schrijven. En hoe authentieker je bent, hoe beter. Toch? Voor jezelf en voor de buitenwereld.

Wat ik zo leuk vind aan taal? Ik schreef onlangs een reactie op Instagram van Taalbaas op die vraag die de lading wel aardig dekt voor nu. En eerlijk, ik begon gewoon maar wat te typen uit de losse pols:
‘Taal verbindt, zaait, leeft, draalt, maalt en zweeft tussen mensen en in de wereld.
Taal zweet, verdampt, weet en weet niet zeker of het dat is wat wij voor ogen hebben. Dat is de bedoeling- en zo leuk- dat vissen, vangen, dat onderste uit de kan enzo, waarbij de bodem maar niet geraakt kan worden…’ (dat na ‘enzo’ heb ik er nu bij bedacht)

En dan is er nog altijd meer te zeggen en schrijven. Over bodemloze putten gesproken.

Rest mij voor nu het delen van het programma. Ken je iemand of wil je zelf meedoen, online of live, zie ook agenda daar staan links om je aan te melden.
Verzet je zinnen:-)
programma najaar 2020

 

Over Twicedoubleyou

Hello! My name is Wendy. I write on various sites and blogs. Feel free to join, follow me or respond. Or mail: twicedoubleyou@gmail.com. Thank you for your digital visit!
Dit bericht werd geplaatst in Adventures, Work, Workshops en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s