About

Beste lezer, schrijver,

Hier op Twicedoubleyou lees je wat me zoal bezighoudt, wat ik zie, voel, wat me scherp maakt, raakt. Delen is immers helen. Ik doe dit met een knipoog soms, maar ook vanuit een gevoelig, zoveel mogelijk waarachtig hart. Poëtisch of verhalend, beschrijvend. Ik hoop dat jullie als lezers en schrijvers herkenning, inspiratie of een lach ervaren.

Maar ik doe meer. Lees op KekkeKoekjes over mijn gezondere zelfgemaakte koekjes.
Deze zijn vrij van geraffineerde suikers, met kruiden en liefde gemaakt. Zelfgemaakte ansichtkaarten met bijzondere teksten tref je ook hier op deze site.
Wil je zelf creatief schrijven, dichterbij je eigen stem komen? Uit je hoofd raken en in de pen klimmen? Op een praktische manier leer je plezier in het schrijven te krijgen en je creativiteit aan te wakkeren.
Ook ondersteun ik je bij het schrijven van jouw levensverhaal. Want hoe doe je dat? En hoe pak je dat aan? In de cursus leer je de basis en reik ik je allerlei middelen aan om vooral zelf aan de slag te kunnen. Je gaat jezelf verrassen, want iedereen kan schrijven.

Maar mocht het echt niet lukken, dan kan ik jouw levensverhaal voor jou optekenen en ervoor zorgen dat je een boek vol herinneringen hebt om terug te lezen of door te geven.

Zie Agenda en Workshops voor mijn cursussen en workshops: ‘Train je Schrijfspieren’ en ‘Jouw levensverhaal schrijven’.

Info: twicedoubleyou@hotmail.com

Bedankt voor je digitale bezoek!
Tot ziens en groet van Wendy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s