About

Beste lezer, schrijver,

Hier op Twicedoubleyou lees je wat me zoal bezighoudt, wat ik zie, voel, wat me scherp maakt, raakt. Delen is immers helen. Ik doe dit met een knipoog soms, maar ook vanuit een gevoelig, zoveel mogelijk waarachtig hart. Poëtisch of verhalend, beschrijvend. Ik hoop dat jullie als lezers en schrijvers herkenning, inspiratie of een lach ervaren.

Verzet je zinnen logoMaar ik doe meer. Wil je zelf creatief schrijven, dichterbij je eigen stem komen? Uit je hoofd raken en in de pen klimmen? Op een praktische manier leer je plezier in het schrijven te krijgen en je creativiteit aan te wakkeren. In de cursus leer je de basis en reik ik je allerlei middelen aan om aan de slag te kunnen. Je gaat jezelf verrassen, want iedereen kan schrijven.

Ook help ik je met het schrijven van je eigen levensverhaal. Je kunt dat zelf schrijven aan de hand van de tools die ik aanreik. Maar mocht het echt niet lukken, dan kan ik jouw levensverhaal voor jou optekenen en ervoor zorgen dat je een boek vol herinneringen hebt om terug te lezen of door te geven.
Zie Verzet je Zinnen voor meer info over cursussen en workshops.

lach teamdag sept 18Ook bied ik advies en begeleiding aan op het gebied van taal. Denk aan huiswerkbegeleiding, scriptiebegeleiding, spelling, schrijfvaardigheid of redactiewerk. Maar ook andere taalverzoeken zijn welkom, in overleg bepalen we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
Zie hiervoor ook: WensWoord

Meer info: twicedoubleyou@gmail.com

Verzet je zinnen! Bedankt voor je digitale bezoek!
Groet van Wendy

Een reactie op About

  1. Pingback: In deze dagen – Blog Dominicanenklooster Huissen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s