Workshops

Verzet je zinnen logoTrain je Schrijfspieren
Wie schrijft, die blijft…
In de workshop ‘Train je schrijfspieren’ leer je creatief schrijven, ga je uit je hoofd, klim je in je pen en bereik je hoogstwaarschijnlijk je hart.
Schrijf je al maar loop je vast in het schrijven? Lukt het maar niet om ‘buiten de gebaande paden’ te schrijven? Of wil je jezelf (beter) leren kennen, vanuit je eigen ‘stem’ schrijven? Oefening baart kunst!

Schrijf je levensverhaal
Loop je al tijden rond met het idee om je eigen verhaal op te schrijven, maar kom je er niet aan toe of lukt het gewoon niet? In deze workshop of cursus krijg je inspiratie om te gaan schrijven, word je creatief, gaan we je herinneringen aanspreken en gaan we concreet aan de slag met jouw unieke verhaal. Ook reik ik middelen aan hoe je dit aanpakt en welke mogelijkheden er zijn.

Laat je verhaal schrijven
Geef je je verhaal liever uit handen? Ik kan ook voor jou je levensverhaal schrijven. Ik neem alle zorg uit handen en in samenspraak gaan we aan de slag. Dit is een intensief proces, waarna er een echt en mooi boek(je) in je handen ligt, om altijd te kunnen herlezen en door te geven. Ik kan tevens in zaken als opmaak en drukwerk adviseren. Neem contact op om de mogelijkheden van dit maatwerk te bespreken.

Praktisch
Bij de workshops of cursussen gaan we heel praktisch aan de slag en je krijgt veel tips en begeleiding. Het gaat je veel opleveren, zowel persoonlijk als in je schrijfsels (solliciteren, brieven, mails, verhalen, gedichten, je levensverhaal).
Schrijfervaring is niet nodig, wel voldoende kennis van het Nederlands.

De workshops worden in een reeks of eenmalig gegeven. Een losse les volgen mag ook.
Wil je meeschrijven of vanuit jouw organisatie mij inhuren? Heb je vragen?
Meld je dan via twicedoubleyou@hotmail.com of 06-43733530.

Bekijk de agenda om te weten wanneer en waar je kunt starten.

Over Twicedoubleyou

Wendy heeft liefde voor taal en schrijven en heeft sinds haar prille jeugd dagboeken vol gepend en gedichtjes geschreven. Tegenwoordig schrijft ze korte verhalen en gedichten op haar blog ‘Twicedoubleyou’. Ze is in het verleden projectleider geweest (zowel managen als opstarten & afronden) en heeft in de communicatiewereld gewerkt bij een lokale overheid.  Ook heeft ze als Eventmanager bij de landelijke stichting De Broekriem workshops georganiseerd en gegeven voor werkzoekenden, waaronder ‘Train je Schrijfspieren’. Momenteel is zij vrijwillig taaldocent bij Stichting SIVE en gastredacteur bij ‘In de Buurt Enschede’. Tevens werkt zij aan een eerste gedichtenbundel, geïnspireerd op het werk van David Bowie, die eind 2019 zal verschijnen.
Met een master in Taal- en Cultuurstudies, een cursus voor schrijfcoaches, enkele (schrijf)retraites en reis- en levenservaring op zak, deelt ze graag haar passie, kennis en creativiteit met jou.
Wendy Wessels

Meer info:
http://www.linkedin.com/wendywessels
FB: Verzetjezinnen
Gezonde koekjes (zonder geraffineerde suiker): Kekke Koekjes